Beschikbaar voor interim HR opdracht

Wie maakt ze niet, de goede voornemens, een nieuw begin? Misschien niet hardop zeggend, maar dan van binnen. Meestal besteden we rond oud en nieuw aandacht aan ze, of rond een verjaardag, een mijlpaal in iemands leven. Voor mij is die periode nu aangekomen.

Kort gezegd was 2015 het jaar waarin ik Monkey Town Den Haag heb geopend doordat ik onder andere via het platform geldvoorelkaar.nl middels een crowdfundingactie € 258.200,- heb opgehaald.

2016 Monkey Town!

2016 Was het jaar van verder opbouwen van Monkey Town Den Haag en diverse andere interim opdrachten. Met vele toppen,  maar ook met hele diepe dalen. Helaas heeft door het meermalen over het hoofd zien van een nierabces, met alle daarbij behorende problematiek van ziekenhuisopnames, een periode van 8 maanden kwakkelen tot gevolg gehad.

2017 De tijd is voorbij

En toen was daar 2017, het jaar van de nieuwe start. Een goede gezondheid, een nieuw huis in Weesp samen met mijn vriend, nieuwe uitdagingen op zakelijk gebied en noem het maar. Tot 23 januari 2017 ging het ook voorspoedig, maar op die dag veranderde mijn leven. Die dag is mijn vriend volledig onverwachts overleden en dan ben je 38 jaar oud, en sta je alleen in een nieuw huis in een nieuwe plaats en mag je jezelf “weduwe” noemen.

2018 Weer starten

Het is nu 23 januari 2018. Ik ben een jaar verder. Een jaar met vele toppen en vele dalen, met een lach en een traan. Met vele goede gesprekken, maar ook met stiltes. Ik woon nu alweer bijna een jaar in Leidschendam-Voorburg, waar ik ook ben opgegroeid. Langzaam begin ik weer de draad op te pakken zowel privé als zakelijk. Op zakelijk gebied een leuke uitdaging die een jaar later van start is gegaan als gepland, maar nu langzaam vorm krijgt.

2018 Goede voornemens

Wat zijn dan mijn goede voornemens voor dit jaar? Nou heel simpel zoals mijn vriend het mooi omschreef altijd: “leef schatje, leef en geniet, enJOY!” Dus dat ga ik doen! Ik ga mijn leven inrichten met dingen waar ik energie van krijg. Dat zal zijn het schrijven blogs, vandaar ook de titel “een nieuw begin”, met het geven van HR Advies door weer als interim manager te gaan werken. Door mijn huidige en nieuwe klanten nog verder te ondersteunen daar waar ik kan op het gebied van salarisadministratie en salarisscan. En ik beloof dat ik hiervan zal genieten, want het is immers dat waar ik energie van krijg.

Beschikbaar voor interim HR opdracht

Concreet ben ik per direct beschikbaar voor een interim opdracht als HR Adviseur / HR Manager / HR Business Partner of interim recruiter. Heeft u of kent u iemand met een opdracht, neem dan vrijblijvend contact op met mij via +31 (0)6 – 2461 0467 of stuur een bericht via het contactformulier.

ps1   enJOY staat zowel voor genieten als voor Joy, mijn bonus-dochter
ps2   hier kunt u mijn LinkedIn profiel vinden

Mareille is een strategisch, betrokken en zeer ervaren HR adviseur met ondernemersbloed, die werknemers en werkgevers op het gebied van HR- en salarisvraagstukken adviseert.